Skoči na vsebino

SCREENI

ALUSEN Ziip Screen

Ziip sistemi so zelo funkcionalna rešitev in so priljubljene tako v javnih kot stanovanjskih objektih. Glavna prednost te vrste izdelkov je zaščita prostorov pred intenzivnim sončnim sevanjem ter vetrom, zahvaljujoč uporabi posebnih tehničnih tkanin.

Poleg tega ščitijo notranjost pred radovednimi pogledi in hkrati zagotavljajo dober pogled navzven. Te rešitve predstavljajo tudi učinkovito optično pregrado za svetlobo, ki vdira v prostor, in minimizira učinek bleščanja, ki se lahko pojavi na zaslonih. Zahvaljujoč ustrezno izbrani tkanini so tudi stilski dodatek, ki naredi vaš objekt edinstven. Ne smemo pozabiti, da lahko pravilno izbran sistem zaslonov služi tudi kot mreža proti komarjem, ki učinkovito ščiti prostor pred vdorom žuželk.

Na izbiro so trije sistemi: ZIP, CLASSIC in ECO.
Sistema Zip in Classic sta popolnoma avtomatska. Možna je uporaba avtomatizacije iz serije AM, DM (samo v različici S in R) ter posebne avtomatike Somfy, ki so na voljo v naslednjih različicah: z mehanskimi ali elektronskimi končnimi stikali, z radijskim sprejemnikom in z zaznavanjem ovir. Odvisno od projektnih zahtev jih je mogoče upravljati posamično, centralno, skupinsko ali s posebnimi senzorji za sonce ali veter.